Purjehtivat leirit päättyivät – katso kuvat

Lahden Sinisten purjehtivat leirit päättyivät sunnuntaina Loviisan Kabbölen satamaan ja kaikkiaan noin 40 partiolaista, vanhempaa ja vapaaehtoista pääsivät nauttimaan leireistä itäisellä Suomenlahdella ja sen kansallispuiston maisemista.

Tällä kertaa tutustuimme muun muassa historialliseen Svartholman merilinnoitukseen, Orrengrundin merivartioasemaan, Pyhtään Kaunissaareen ja Juha Watt Vainion yksinäiseen saarnipuuhuuhun, Kotkan satamaan, Vellamo merikeskukseen, entiseen puolustusvoimien tukikohtaaan Rankkiin sekä upeaan Haapasaareen.

Leirien tunnelmiin voit käydä tutustumassa oheisten kuvalinkkien kautta.

Sudenpentujen purjehtiva leiri

Samoajien purjehtiva leiri

Tarpojien purjehtiva leiri

Ennen Satahankaa Baltic Maid vierailee myös Virossa, josta se suuntaa viikonlopun aikana kohti Loviisaa ja Rönnäsiä.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com