Tietoa meistä

Tietoa meistä

Partiolippukunta Lahden Siniset ry on keskusta-alueella toimiva partiolippukunta, joka järjestää aktiivista toimintaa kaiken ikäisille partiolaisille aina seitsemänvuotiaista sudenpennuista aikuisiin. Toimintamme on jatkunut aktiivisena jo vuodesta 1940, ja tällä hetkellä toiminnassamme on mukana noin 100 jäsentä. Tarjoamme jokaiselle kiinnostuneelle mahdollisuuden päästä mukaan – eikä partioon liittymisellä ole yläikärajaa. Partio on monipuolinen, ja me tarjoamme varmasti jokaiselle jotakin!

Toimintaa vesillä ja metsän siimeksessä

Perinteisten partioretkien ja iltanuotioiden lisäksi jäsenillämme on myös ainutlaatuinen mahdollisuus oppia merimiestaitoja yli kymmenmetrisellä purjeveneellämme. Aktiivinen leiritoiminta, kesäisin veneillen ja muutoin metsissä oleillen, on yksi toimintamme kulmakivistä – unohtamatta kuitenkaan hauskaa yhdessäoloa ja vastuunottamisen harjoittelua. Meripartiolaisena sormi ei siis mene suuhun vesillä kovassakaan myräkässä, ja nuotio syttyy yhdessä kavereiden kanssa myös keskitalvella!

Lisätietoja

Näiltä sivuilta sekä osoitteesta www.partio.fi saat paljon hyödyllistä tietoa sekä Lahden Sinisistä että partiosta yleensä. Lippukuntaan voi myös tutustua sen historian ja toiminnantäyteisten kuvien kautta – sekä tietenkin tulemalla rohkeasti mukaan Sinisiin! Katso lisää siitä, miten Sinä voit olla osa toimintaa saat puolestaan Tule mukaan -sivulta.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com