Tule mukaan

Tule mukaan

Lahden Siniset tarjoaa aktiivista ja mielekästä toimintaa kaiken ikäisille partiolaisille aina vauvasta vaariin. Lapsille ja nuorille partiotoiminta tarjoaa viikoittaisia tapaamisia, viikonloppuretkiä, pidempiä leirejä, vaelluksia, purjehduksia ja monenlaisia muita tapahtumia ja mahdollisuuksia. Partiossa aikuiset ja vanhemmat ovat tärkeässä roolissa mahdollistamassa toimintaa ja elämyksiä nuoremmille – samalla itse nauttien, rentoutuen ja oppien! Tärkeintä partiossa on hauskanpito, yhdessä oppiminen ja itsenä haastaminen – olitpa sitten 7-vuotias vasta-alkaja tai kokeneempi konkari!

Lasten ja nuorten partiotoiminnan lähtökohta on viikottain pidettävät tapaamiset, eli kokoukset, joissa suoritetaan nousujohteisesti kunkin ikäkauden omaa partio-ohjelmaa ja ryhmän omaa toimintasuunnitelmaa. Lisäksi partiossa oppimista, kasvamista ja hauskanpitoa tuetaan muun muassa ilta- ja viikonloppupurjehduksilla, Sinisten yhteisillä tai ryhmän omilla retkillä ja leireillä sekä muilla partiotapahtumilla.

Lisätietoa partiosta yleisesti saa osoitteesta www.partio.fi ja Lahden Sinisten toimintaryhmät voit tarkistaa Toimintaryhmät -sivulta. Tervetuloa mukaan toimintaamme!

Siniset tarjoavat siis kaikille halukkaille aikuisille mahdollisuuden osallistua toimintaansa, ja sen voi tehdä monella tapaa: ohjaajana viikkotoiminnassa, apuna retkillä tai tukena erilaisissa tapahtumissa.

Lisätietoa vapaaehtoistatoiminnasta ja aikuisista partiossa voit lukea Aikuinen ja vanhempi partiossa -sivulta.

Liity jäseneksi

Lippukunnan jäseneksi liitytään täyttämällä sähköinen jäsenhakemus. Hakemuksen käsittelyn jälkeen uusi jäsen saa tietopaketin lippukunnasta sekä aikanaan Suomen Partiolaisten jäsenmaksun. Täytä jäsenhakemus täällä.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com