Harri Halmejärvelle Sp:n hopeinen ansiomitali

Lahden Sinisten seikkailijoiden ja tarpojien purjehtivalla leirillä Loviisan historiallisessa Svartholman merilinnoituksessa huomioitiin Sinisiin palannutta ja pitkäaikaista lippukunta- ja piiriaktiivia, Harri Halmejärveä Suomen Partiolaisten hopeisella ansiomitalilla.

Harri on toiminut kolmessa eri lippukunnassa erilaisissa vastuutehtävissä ja Lahden Sinisissä Harri toimii viikkotoiminnan johtajana. Piiripestinä Harrilla on tällä erää Lahden alueen ohjelmavalmentajan pesti ja tapaahan Harrin usein myös kameran takaa.

Hopeinen ansiomitali voidaan myöntää partiolaiselle tunnustuksena pitkäaikaisesta ja ansiokkaasta toiminnasta lippukunnassa, piirissä tai järjestössä. Hopeisen ansiomitalin saaja toimii vaativissa partiotehtävissä ja niitä leimaa nousujohteisuus.

Lippukuntamme luonnollisesti onnittelee Harria ansiomerkistä ja vuosia jatkuneesta ansiokkaasta vapaaehtoistyöstä partiotoiminnan eteen.

Ansiomerkkiä haettiin yhteistyössä Oriveden Eräsusien kanssa.