Viestintä

Viestintä

Lahden Siniset käyttää viestinnässään 3 eri kanavaa välittämään uutisia, tunnelmia ja kuulumisia partion ajankohtaisista asioista: nettisivuja, Facebookia ja Instagramia.

Internet-sivut

Tärkeimmät ja yksityiskohtaisimmat uutiset ja tiedotteet, kuten vaikkapa retkikirjeet päivitämme ja lisäämme lippukuntamme internet-sivuille.

Nettisivujamme kehitetään vastaamaan jäsenistömme tarpeita ja esimerkiksi ryhmien toimintasuunnitelmat löytyvät nyt nettisivuiltamme. Tapahtumakalenteriin on myös lisätty mahdollisuus rajata tapahtumat esimerkiksi vain tiettyyn ikäkauteen. Otamme lisäideoita vastaan mielellämme.

Facebook

Facebookissa jaamme lyhyitä fiilisviestejä ja postauksia toiminnastamme. Koska Facebookin suositusikäraja on 13 -vuotta on Facebook-viestintä ensisijaisesti kohdennettu samoajaikäisille ja tätä vanhemmille eli toisin sanoen yli 15-vuotiaille. Käy tykkäämässä sivuistamme osoitteessa facebook.com/lahdensiniset.

Instagram

Instagramissa jaamme mukavimmat ja iloisimmat kuvat partion arjesta heti tuoreeltaan. Lahden Sinisten Instagram tilin löydät nimellä lahdensiniset ja häshtägit partioscout, lahdensiniset ja balticmaid varmistavat, että myös sinun ottamasi kuvat päivittyvät kuva syötteeseemme.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com