Siniset tapaavat toisiaan lippukuntaretkellä 10.-12.10.

Retki on peruttu pienen osallistuja- ja ohjaajamäärän vuoksi!

Sinisten perinteisiin lukeutuva syysretki järjestetään tänä vuonna 10. – 12.10.2014 Rankisilla Hollolassa. Retkelle tervetulleita ovat kaikki Lahden Sinisten jäsenet, heidän vanhempansa ja muut toiminnastamme kiinnostuneet henkilöt. Viikonlopun ohjelma rakentuu ryhmien suorittaman partio-ohjelman, hauskan yhdessäolon ja raittiin ulkoilman ympärille.

Lue lisää retkestä ja katso muun muassa varustelista kokousten yhteydessä kotiin jaetusta retkikirjeestä. Ilmoittaudu mukaan sähköisen lomakkeen avulla. Vanha jäsen, huomaathan luoda PartioID:n Kuksa-jäsenrekisteriin ennen retkelle ilmoittautumista.PartioID:n luomisesta voit lukea lisää täällä.

Lisätietoa syysretkestä antaa hallituksen ohjelmavastaava Lasse Lehtinen.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com