Partion jäsenrekisteri vaihtui – päivitä yhteystietosi!

Suomen Partiolaisten ja sitä kautta myös Lahden Sinisten jäsenrekisteri on vaihtunut uuteen Kuksa-järjeltelmään. Muutos mahdollistaa mm. huoltajan tietojen aiempaa paremman hyödyntämisen sekä helpottaa järjestelmän käytettävyyttä niin jäsenille, heidän vanhemmilleen kuin lippukunnankin toimijoille.

Kuksan käyttöönotto edellyttää kuitenkin Lahden Sinisten jäseniltä PartioID:n luomista ja yhteystietojen tarkistamista! Erityisesti huoltajien tietojen lisääminen alaikäisten jäsenten profiilin yhteyteen on tärkeää.

Lippukunnan hallitus toivoo jäsenistön tutustuvan uuteen jäsenrekisteriin, luovan PartioID:nsä sekä päivittävän yhteystietonsa mahdollisimman pian.

Katso lisää PartioID:n luomisesta tästä Kuksaohjeesta.

Lisätietoja PartioID:n luomisesta ja Kuksasta saa jäsenrekisterivastaava Juuso Mäkelältä.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com