Syysretki 10. – 12.10. peruuntui vähäisen osallistuja- ja johtamäärän vuoksi

Lahden Sinisten 10. – 12.10. järjestettäväksi suunniteltu syysretki on peruuntunut vähäisen osallistujamäärän vuoksi. Toisaalta järjestelyjä olisi vaikeuttanut huomattavasti myös johtajien vähäinen määrä retkellä. Lippukunnan hallitus haluaa muistuttaa jäsenistöä myös ilmoittautumisesta määräaikaan mennessä, joka oli ilmoitettu retkikirjeessä.

Sinisille on kuitenkin tarjolla mahdollisuuksia retkitoimintaan, sillä viikkotoiminnan ryhmät järjestävät omia päiväretkiä ja yön yli -retkiä mahdollisuuksien mukaisesti. Lisätietoa näistä retkistä antaa ryhmien omat johtajat.

Seuraathan myös näillä kotisivuilla ja Facebook-sivuillamme tapahtuvaa ilmoittelua tulevista tapahtumista!

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com