Aikuinen ja vanhempi partiossa

Aikuinen partiossa1Vaikka partio onkin pääosin lasten ja nuorten harrastus, partiossa on myös aikuisilla vapaaehtoisilla eli vapareilla tärkeä rooli. Vapaaehtoiset mahdollistavat partiota nuoremmille, siinä samassa siitä nauttien. Tärkeintä on, että aikuisten ohjauksessa nuoret päättävät ja toimivat itse. Kuitenkin siten, että aikuisen vapaaehtoisen tuki on aina saatavilla.

On ymmärrettävää, että kaikilla vapareilla ei ole kuitenkaan aikaa osallistua viikoittaiseen toimintaan, eikä edes toimimaan viikoittaisen toiminnan taustatukena. Heille on kuitenkin tarjolla partiossa paljon tekemistä esimerkiksi retkillä, leireillä ja muissa tapahtumissa. Partio tarjoaa varmasti jokaiselle jotakin, kunhan vain uskallat kysyä!

Tulemalla mukaan partioon vapariksi mahdollistat tämän harrastuksen monille nuorille ja lapsille sekä tarjoat näin heille mahtavia elämyksiä. Samalla teet arvokasta työtä nuorten ja lasten hyväksi, ja näin koko yhteiskunnan hyväksi. Myös sinun panoksesi on äärimmäisen tärkeä!

Niin ja voimme muuten vannoa, että tekemällä vapaaehtoistyötä partiossa saat itsekin paljon, nimittäin kokemuksia, tietoja ja taitoja ja ennen kaikkea paljon uusia ystäviä, joiden kanssa jakaa nämä mahtavat hetket.

Lisää tietoa lippukunnan vapari-toiminnasta voit kysyä lippukunnan pestijohtajalta. Voit myös käydä katsomassa lippukunnan avoimia pestejä!

Oletko kiinnostunut tulemaan mukaan toimintaan? Vastaa oheiseen kyselyyn niin olemme sinuun yhteydessä.
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com