Pestipankki

Tule mukaan mahdollistamaan toimintaamme.
Tältä sivulta sivulta löydät lippukunnan avoimet vapaaehtoispestit ja niiden tarkemmat kuvaukset.
Lisää pesteistä voit tiedustella lippukunnanjohtajalta.

Avoimet pestit:

Sudenpentulauman johtaja, Akela ja seikkailijajoukkueen johtaja, Sampo

Ikäkausiryhmän johtajan tehtävänä on huolehtia sudenpentulauman (7-9 v.) tai seikkailijajoukkueen (10-12 v.) kokousten ja retkien suunnittelusta, siten että ohjelma on niin sisällöltään kuin puitteiltaan pelkkää rautaa. Saat myös rekrytoida itsellesi parhaimman mahdollisen apujoukon tehtävää helpottamaan.

Johtamasi ryhmän jokainen osallistuja on partiointoa täynnä kuin vissypullo ja saa uutta osaamista, draivia sekä paljon uusia kavereita. Sinä yhdessä muiden johtajien kanssa olet saanut tämän aikaan.

Me lippukunnassa varmistamme, että sinulla on parhaat edellytykset pestin hoitoon; ohjelmajohtajamme, kuin myös muun organisaatiomme tuki on takanasi ja koulutamme sekä perehdytämme sinut tehtävääsi. Osaamisesta ei siis tarvitse olla huolissaan.

  • Pestin kesto: 2 vuotta tai sopimuksen mukaan
  • Pesti alkaa: elokuu
  • Pestissä tarvittavat taidot ja kokemus: laumanjohtajan eli akelan tai seikkailijajohtajan eli sammon tehtävän onnistumisen kannalta oleellista on halu tehdä asiat vähän siistimmin ja jännemmin. Lisäksi pestissä tarvitaan kykyä toteuttaa hassuimmatkin ideat rennolla ja innostavalla otteella, ilon kautta ja hyvällä sykkeellä.
  • Pestissä pääsee oppimaan: Saat pestissä erityisesti johtamis- ja projektiosaamista sekä tiimi ja yhteistyötaitoja ja kaiken ohessa oppia yhdistystoiminnan kiemuroista.
  • Pestissä pääsee harjoittelemaan seuraavia taitoja: ryhmänjohtajana saat kokonaisvaltaista johtamisosaamista sekä valmiuksia eri-ikäisten lasten ja nuorten sekä aikuisten kohtaamiseen ja johtamiseen.

Lisätietoja partiosta ja ikäkausista: www.partio-ohjelma.fi

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com