Kirkkokatu 7:n kolotilat luovutettu pois

Lähes 40-vuotinen historia Lahden Sinisten osalta tuli eilen päätökseensä, kun Kirkkokatu 7:n tiloissa olleet kolotilat luovutettiin eteenpäin ja kolotilojen ulko-ovi suljettiin viimeisen kerran.

Lippukunta sai käyttöönsä seurakunnan omistamasta Kirkkokatu 7:ssä sijaitsevasta vanhasta, 1920-luvulla rakennetusta talosta alimman kerroksen tiloja vuonna 1985 ja näihin tiloihin suoritettiin lippukunnan vapaaehtoisten talkoilla mittava remontti, jonka jälkeen avajaiset pidettiin 10.3.1986.

Uusimmat kolotilat saimme seurakunnalta keväällä 2023, kun kahden ja puolen vuoden valmistelujen jälkeen varmistui muutto takaisin Kirkkokatu 5:n tiloihin, jossa kokoontumispaikkamme oli toiminut jo aiemmin 70-luvulta 80-luvun puoliväliin asti.

Kiitos Kirkkokatu 7 kaikista muistoista ja lukemattomien partiosukupolvien toiminnan mahdollistamisesta. Nyt tilat siirtyvät uudelle omistajalle joka varmasti vaalii ko. rakennuksen hienoa historiaa.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com