HP Paraatin ilmoittautuminen on auki 16.4. asti

Paraatipäivä nähdään taas kaikessa loistossaan Tampereella sunnuntaina 7.5.2023 ja Lahden Siniset ovat mukana menossa. Tampereelle järjestetään yhteiskuljetukset, jotka lähtevät liikkeelle alustavan aikataulun mukaan klo 8:00 Lahden Matkakeskukselta. Paluukuljetus lähtee liikkeelle noin klo 18:00 Tampereelta. Ilmoittautuminen onnistuu tämän linkin takaa, mutta muista silti lukea alla oleva paraatikirje!

Maakunnallinen partioparaati järjestettiin ensimmäinen kerran jo vuonna 1928, eikä se ole sen jälkeen jäänyt järjestämättä kuin muutaman kerran. Pärisevät rummut ja iloiset partiohuudot kaikuvat kortteleissa, kun noin parituhatta hämäläistä partiolaista kokoontuu yhteen. Iltapäivän voi halutessaan viettää Särkänniemen laitteissa huvitellen.  Älä unohda vaihtaa kuulumisia vanhojen tuttujen kanssa tai tutustua uusiin ihmisiin huvilaitteiden jonoissa.

Lisätietoa (mm. aikataulu ja hinnat) löytyy liitteenä olevasta kirjeestä. Tarvittaessa tietoa saa myös Lahden Sinisten paraativastaavalta Eero Terävältä, puh. 044-542 8442 tai sposti eero.terava@lahdensiniset.net

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com