Lähde mukaan LAP:n hallitukseen.

Sinulla on nyt huikea mahdollisuus päästä mukaan huippujoukkueeseen loistavan ”koutsin” sparrattavaksi. Samalla pääset tekemään juuri sellaista partiotoimintaa kuin olet aina halunnut.

Lahden Alueen Partiolaiset ry. vuosikokous valitsee uuden hallituksen vuosikokouksessaan 29.11.2021. Laita kokous HETI kalenteriisi!

Erityisesti kaipaamme uutta näkemystä ja innokkuutta viestinnän ja ohjelman pesteihin. Jos omaat palavan halun kehittää asioita, sopivasti pirskahtelevaa mielikuvitusta ja himpun verran sometaitoja, olet luultavasti hakemamme henkilö. Pestin hoitaminen ei vaadi kokemusta vastaavista tehtävistä. Työ tekijäänsä opettaa.

Hallituspestin pituus on kaksi (2) vuotta ja sinä aikana pääset kokemaan niin hallituksen sisäistä omaa hauskaa kuin myös oppimaan monia uusia taitoja. Partiossa on monenlaisia pestejä ja monista pesteistä poiketen tämä pesti on elämys myös sen tekijälle.

Ilmoita heti halukkuutesi Nellalle (nella.heinonen(at)partio.fi) ja saatat olla jo ottamassa huikean matkan ensiaskeleita!

Lue lisää osoitteesta: lap.partio.fi/avoimet-pestit

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com