Vanhempainilta 10.10.

Tervetuloa etänä koko lippukunnan yhteiseen vanhempainiltaan su 10.10. klo 17:00.
 
Kaikkien partiolippukunta Lahden Sinisten toiminnassa mukana olevien partiolaisten huoltajille tarkoitettu vanhempainilta järjestetään sunnuntaina 10.10.2021 kello 17.00-18.30. Vanhempainillassa kerrotaan partiosta harrastuksena, käytännön ohjeista partioharrastukseen, Lahden Sinisten toiminnasta ja lippukunnan tulevista tapahtumista. Illan aikana on myös mahdollista kysyä ja keskustella partioon liittyvistä kysymyksistä.
 
Vanhempainilta järjestetään etänä koronatilanteesta johtuen. Etänä osallistuvien ei tarvitse ilmoittautua etukäteen. Mikäli huoltajien ei ole mahdollista osallistua iltaan etänä, kasvokkaisesta osallistumisesta voi olla yhteydessä ohjelmajohtaja Kimi Uosukaiseen.

Linkki vanhempainillan tallenteeseen ja PowerPointiin:

https://www.youtube.com/watch?v=JoICg9ddlEQ

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com