Aikuispartio käynnistyy

Kiinnostaako uusi retkeilyyn painottuva harrastus?

Olemme saaneet tiedusteluja opiskelijoille ja aikuisille suunnatusta partiotoiminnasta, ja nyt kartoitamme tarkemmin kiinnostusta toiminnan käynnistämiseen.

Tule mukaan partioiltaan sunnuntaina 19.9 klo 16-19 ideoimaan aikuispartioryhmän toimintaa. Kokoonnumme Lapakiston parkkipaikalla (Ristikankaantie 210) josta patikoimme yhdessä Kalliojärven laavulle. Laavulla on luvassa lettujen paistoa, nokipannukahvia ja tutustumista partiotoimintaan.

Aikuispartioryhmän toiminta on tarkoitus suunnitella yhdessä ryhmän intressien mukaan jakaen vetovastuun aktiviteettien järjestämisestä ryhmän jäsenten kesken. Ryhmä voi toteuttaa monipuolisia partioaktiviteetteja kuten retkeilyä, kädentaitoja, ensiaputaitoja, luontoelämyksiä, vapaaehtoistyötä ja veneilyä. Ryhmän on tarkoitus kokoontua viikonloppuisin noin kerran kuussa ja jäsenet voivat osallistua ryhmän toimintaan omaehtoisesti aikataulujensa mukaan. Toiminta käynnistyy, jos riittävä porukka saadaan kasaan. Mukaan ovat tervetulleita kaikki yli 22-vuotiaat aiemmasta partiotaustasta riippumatta.

Suomen Partiolaisten jäsenenä on mahdollisuus osallistua myös Hämeen Partiopiirin ja Suomen Partiolaisten tapahtumiin, koulutuksiin ja kursseille.  Lisäksi aikuispartioporukasta on tavoitteena muodostaa talkoorinki, josta lippukunta voi saada tarvittaessa saada apukäsiä mukaan retkille, leireille, viikkotoiminnan ja tapahtumien järjestelyyn lapsille ja nuorille.

Tule mukaan satoi tai paistoi!

Lisätiedot ja ilmoittautumiset tapahtumaan 16.9 mennessä Paula Malanille paula.malan@lahdensiniset.net puh. /whats app 0503453684. Kerrothan ilmoittautumisen yhteydessä mahdolliset ruoka-aine allergiat.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com