Syksyn partiotapahtumat ja korona-ohjeita

Syksy on taas jälleen kerran saapumassa ja sehän tarkoittaa partiotoiminnan alkamista! Partiosyksyyn kuuluu tietysti monenlaisia tapahtumia ja retkiä, joten olemme nyt koonneet tähän artikkeliin tärkeimmät

Koronaohjeistus 8.9.2020.

Kasvokkain tapahtuvaa viikko- ja retkitoimintaa voidaan toistaiseksi järjestää normaaliin tapaan, kunhan hygienia- ja turvallisuusohjeet huomioidaan tarkasti. Jos tilanne muuttuu, tullaan siitä ilmoittamaan erikseen.

Lisätietoja partiotoimintaan Korona-aikaan löydät alla olevasta linkistä:
https://www.partio.fi/lippukunnille/projektit-ja-hankkeet/ohjeita-korona-aikaan-lippukunnille/

Lippukuntaretki 13.- 15.11.

Lippukuntaretki ei vielä ole ihan ajankohtainen, mutta kannattaa se silti laittaa kalenteriin ylös. Lippukuntaretket ovat aina yksi vuoden parhaista jutuista ja tänä syksynä se järjestetään tapahtumakalenterista poiketen viikkoa aiottua myöhemmin 13.-15.11.2020 Siikaniemen leirikeskuksessa Hollollassa. Tarkemmat ohjeet ja retkikirje tulevat nettisivuillemme lähempänä ajankohtaa.

Partiotaitokisoja

Hämeen partiopiirin partiotaitokilpailut järjestetään sykysllä 2020 seuraavasti:

Sudenpennuille:
3.10. Sudenpentukilpailu Noppa, Forssa
Sudenpentukisa Noppa vie laumat matkalle pelien äärelle! Noppa-kilpailussa pentueet hyppäävät pelilaudalle ja testaavat tuttuja partiotaitoja erilaisten pelien ja tehtävien muodossa.  

Kisoissa vietetään mukava retkipäivä ratkoen visaisia pulmia ja uutta oppien. Jokaisen pentueen mukana kulkee saattaja, joten eksymisen vaaraa ei ole. Sudenpentukisa voi olla lasten ja vanhempien yhteinen tapahtuma – ja kutsummekin siis lasten vanhemmat mukaan saattajiksi! Hämeen partiopiiri järjestään tapahtumaan yhteiskuljetuksen Lahdesta.

Ilmoittaudu kilpailuihin 20.9.2020 mennessä.
Ilmoittautusmislinkki: https://kuksa.partio.fi/Kotisivut/login.aspx?Id=37199


Seikkailijoille:
10.10. Seikkailijakilpailu 7, Janakkala
Seikkailijakilpailussa seikkailijat testaavat partiopolulla oppimiaan asioita. Turkoosissa sarjassa kisaavat ensimmäisen vuoden seikkailijat ja violetti sarja on tarkoitettu toisen vuoden seikkailijoille ja ensimmäisen vuoden tarpojille.

Ilmoittaudu kilpailuihin 20.9.2020 mennessä.
Ilmoittautusmislinkki: https://kuksa.partio.fi/Kotisivut/login.aspx?Id=37200

Koulutukset

19.-20.9. Aikuisten akelakurssi
25.-27.9. Vaelluskurssi tulikettu
25.-27.9. Retkeilykurssi sinikettu
2.-4.10. ja 27.-29.11. Partiojohtajan peruskoulutus
23.10. Hygieniapassikurssi
24.-25.10. Ensiapu 1 -kurssi (nuorille)
24.10. Luotsikoulutus
14.-15.11. Aikuisten akelakurssi
28.-29.11. Ensiapu 2 -kurssi
6.12. Soihtukulkue, Lahti

Mistä löytää lisää koulutuksia ja tapahtumia?

Kaikki tärkeimmät syksyn tapahtumat on listattu tänne. Jos silti tuntuu siltä että haluaisi osallistua johonkin muuhun, niin ei muuta kuin suunta kohti partiopiirin sivuja. Piirin sivuilta löytyy tapahtumakalenteri, josta löytyy kaikki Hämeen partiopiirin alueen tapahtumat.

Niin lippukunnan kuin partiopiirin tapahtumat ja ilmoittautumislinkit löydät jatkossa kätevästi partion asiointipalvelusta osoitteesta: asiointi.partio.fi, jonne pääset kirjautumalla partioID:llä tai huoltajatunnuksillasi.