Lippukuntaleiri Salmelassa 30.7. – 2.8.2020

Päivitys: Kesäleirin leirikirje on lähetetty kaikille osallistujille ja heidän huoltajilleen 17.7.2020. Voit käydä lukemassa leirikirjeen myös tästä linkistä.

Lahden Sinisten kesäleiri järjestetään tänäkin vuonna poikkeusoloista huolimatta. Tänä vuonna kesäleirimme pidetään heinäkuun ja elokuun vaihteessa. Leiri järjestetään kesäisessä Salmelassa, Virmailan saaressa Padasjoella. Salmela on kaunis paikka luonnon keskellä, josta pääsee helposti purjehtimaan Päijänteelle.

Kesäleiri on aina elämys ja yhteinen seikkailu, jossa yhdistyvät niin perinteiset partiotaidot kuin uudenlainen tekeminen. Tärkeintä on, että oman ryhmän lisäksi leiri toimii ja tekee myös yhdessä. Leiri on paitsi hyvää fiilistä metsässä, myös purjehdusta Päijänteellä ja luvassa onkin paljon mukavaa perinteistä partio-ohjelmaa, joka selviää vain tulemalla paikalle.

Ensimmäinen leirikirje on jo saapunut Lahden Sinisten jäsenille ja huoltajille sähköpostiin, mutta sen voi myös nähdä nettisivuiltamme Tiedostot-sivulta. Toinen leirikirje saapuu heinäkuun alussa kaikille ilmoittautuneille. Ilmoittautumisen voi tehdä osoitteessa: https://kuksa.partio.fi/Kotisivut/login.aspx?Id=35092

Lisätietoja leiristä saat lippukunnanjohtaja Lasse Lehtiseltä, puh. 040-774 6090 tai sähköpostitse lasse.lehtinen@lahdensiniset.net.