Partiolaisten adventtikalenterit ja joulukortit nyt myynnissä

VIHDOIN! Partiolaisten adventtikalenterit ja joulukortit ovat nyt myynnissä!

Lahden Sinisten partiolaiset aloittavat nyt kalenterien ja joulukorttien myynnin. Perinteisen adventtikalenterin hinta on 10€ ja Mauri Kunnaksen kuvittaman korttipaketin, joka sisältää 6 eirlaista korttia 5€.

Myymme partiolaisten adventtikalentereita ja korttipaketteja loka-marraskuussa, joka on merkittävä osa omaehtoista varainhankintaamme.
Tavoitteenamme on hankkia toimintarahaa, jonka turvin voimme pitää leirien ja retkien hinnan kohtuullisena myös ensi vuonna. Tänä vuonna
keräämmekin rahaa erityisesti ensi kesän 80-vuotisjuhlavuoden lippukuntaleirin leirimaksun tukemiseen, mutta kampanjassa hankittuja varoja käytetään myös päivittäiseen harrastustoimintaan lippukunnassamme.

Ohjeet advettikalenterien ja korttien myyntiin eli niin sanotus Tähtimyyjän muistilistan sekä Saatekirjeen vanhemmille voit käydä lataamassa materiaalipankistamme osoitteesta www.lahdensiniset.net/viestinta/tiedostot/

Tiesitkö, että kalenterit voi ostaa suoraan meiltä tai netistä – muista vain osoittaa kalenterin tuotto meidän lippukunnalle! Myyntipaikat ja verkkokauppa löytyvät osoitteesta www.adventtikalenteri.fi.

Tervetuloa ostoksille ja kiitos tuestasi jo etukäteen.

Lisätietoa joulumyynnistä saat lippukuntamme asiamieheltä Juho Pohjantulelta.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com