Uusi sudenpentulauma aloittaa toimintansa torstaina 12.9.2019

Iloisia uutisia Partiolippukunta Lahden Sinisiltä.
Olemme vihdoin saaneet uudet johtajat 7-9- vuotiaiden sudenpentujen ryhmään eli laumaan ja voimme nyt aloittaa partiotoiminnan näiltä osin. Tässä sähköpostissa saat lisätietoa nyt aloittavasta uudesta ryhmästä ja ensimmäisestä tapaamisesta.

Ensimmäinen kokous
Uuden aloittavan sudenpentulauman ensimmäinen kokous pidetään Lahden Urheilukeskuksessa hyppyrimäkien takana olevalla laavulla torstaina 12.9.2019 kello 18:00 alkaen. Kokous on tarkoitettu uusille sudenpennuille ja heidän huoltajilleen. Autolla pääset lähimmäksi osoitteella Suurmäenkatu 5.

Huoltajien kanssa käymme läpi muun muassa sitä, mitä partio on tänä päivänä ja mikä on vanhempien ja huoltajien rooli osana harrastusta, lasten aloittaessa harrastustaan ryhmäyttävien partiomaisten aktiviteettien avulla.

Huom!
Jos kokousaika ei käy sinulle, olethan yhteydessä suoraan lippukunnanjohtaja Lasse Lehtiseen.


Tervetuloa mukaan partioon!

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com