Vuosikokousuutisia

Lahden Sinisten syyskokous pidettiin 2.12. lippukunnan kololla ja vuosikokous hyväksyi yksimielisesti hallituksen pohjaesitykset toimintasuunnitelmaksi ja talousarvioksi vuodelle 2019.

Nyt tehty toimintasuunnitelma on kaksivuotinen ja se mukailee Suomen Partiolaisten strategisia tavoitteita sekä Hämeen partiopiirin ja Lahden alueen partiolaisten toimintasuunnitelmia.

Lippukunnantoimintasuunnitelma tukee myös Suomen Partiolaisten ohjelmapainotusta, joka vuonna 2019 on Ulos koloilta. Ohjelmapainotuksen tavoitteena on monipuolistaa ryhmien ohjelmatoimintaa muun muassa erikoisretkien osalta ja näin ollen taata monipuolisempi ohjelmatoiminta.

Talousarvion osalta suurimmat painotukset liittyvät tulevan kesän Ilves19 -piirileiriin ja sen osallistumismaksujen tukemiseen, johon muun muassa tämän vuoden joulumyynnin tuloja tullaan osoittamaan. Talouden suunnittelua ja seurantaa lippukunta hankkii myös uuden kirjanpito-ohjelman.

Hallitukseen valittiin lippukunnanjohtajaksi Lasse Lehtinen, lippukunnan apulaisjohtajaksi Harri Puolanne, Jäsenrekisterinhoitajaksi Eetu Kotilainen, sekä ohjelmajohtajaksi Petri Juvonen. Uutena jäsenenä hallitukseen nousee Tero Tamminen taloudenhoitajaksi.

Lippukunnan toimintasuunnitelman ja talousarvion löydät Tiedostot-sivulta.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com