Vuosikokous

Nyt tarjolla: mielekkäitä hallituspestejä tekijätyypeille

Lahden Sinisten syyskokous järjestetään marraskuun lopulla ja nyt etsimmekin uusia hallitusjäseniä luotsaamaan lippukuntaa seuraaville vuosille.

Lippukunnan hallitukseen valitaan sääntöjen mukaan vuosittain puheen- eli lippukunnanjohtaja ja lippukunnan johtajan apulainen sekä vähintään yksi ja enintään kuusi muuta jäsentä.  Hallitus myös valitsee vuodeksi kerrallaan keskuudestaan tai ulkopuolisista rahastonhoitajan ja muut tarvittavat toimihenkilöt.

Haemme nyt hallitukseen lippukunnanjohtajan apulaista ja pestijohtajaa sekä kipparia.

Näiden pestien lisäksi haemme myös taloudenhoitajaa.

Pestit eivät vaadi sinulta aiempaa osaamista, vaan ainoastaan innostusta ja hieman aikaa. Me koulutamme kyllä sinut tehtävääsi ja annamme tarvittavan tuen pestisi menestyksekkääseen hoitamiseen. Sinun ei siis tarvitse olla partiokonkari vaan ainoastaan omata kiinnostusta pestin menestyksekkääseen hoitamiseen, ilon kautta ja hyvällä sykkeellä.

Lisätietoa pestien sisällöistä saat lippukunnanjohtaja Lasse Lehtiseltä tai lippukunnan johtajan apulaiselta Harri Puolanteelta.