Gines -lippukuntaleiri keräsi hienosti osallistujia

Lahden Sinisten syksyn lippukuntaretki – Gines, joka järjestettiin Asikkalan Salonsaaressa leirikeskus Kinismajalla saatiin viikonloppuna onnelliseen päätökseen.

Lippukuntaretken ohjelmasta pääsi nauttimaan kaikkiaan 49 eri-ikäistä lasta, nuorta ja aikuista. Retkiviikonloppuun kuului myös seikkailjakilpailut Vesilahdella, josta kotiintuomisina oli hienosti 1. ja 20. sija.

Viikonlopun retkiohjelmassa painotettiin retkeilytaitoja ja kahden päivän aikana päästiinkin muun muassa melomaan, nukkumaan 1/2 -joukkueteltassa, harjoittelemaan ensiaputaitoja ja harjoittelemaan nuotion sytyttämistä sekä treenaamaan ryhmänjohtamista jokamiehenoikeuksien kautta.

Lippukuntaretken tunnnelmiin voit käydä tutustumassa oheisten kuvien kautta: https://photos.app.goo.gl/fVS1Fsak8DivY56AA