Soihtukulkue itsenäisyyspäivänä

Tervetuloa itsenäisyyspäivän soihtukulkueeseen ja glögitilaisuuteen antamaan partiolupaus

Itsenäisyyspäivää 6.12. vietetään perinteisesti lahtelaisten partiolaisten yhteisellä soihtukulkueella. Kulkueeseen järjestäydytään lippukunnittain Vuorikadun koulun pihalla, os. Vuorikatu 13, kello 16. 

Kulkue lähtee liikkeelle klo 16.30 ja kulkee reittiä: Vuorikatu – Aleksanterinkatu – Mariankatu – Torin läpi –Mariankatu – Ristinkirkko. Ristinkirkolla järjestetään seppeleenlaskutilaisuus, joka alkaa noin kello 17 ja päättyy noin kello 17.10.

Pukeudu kulkueeseen säänmukaisesti ja erityisen lämpimästi. Muistathan laittaa partiohuivin päällimmäiseksi näkyviin. Käsineiden tulisi olla lämpimät ja sen verran huonommat, ettei mahdollinen valopetrolin haju käsineissä marssin jälkeen aiheuta tuskaa. 

Lippukunta toimittaa soihdut kulkueen lähtöpaikalle.

Tervetuloa glögitilaisuuteen antamaan partiolupaus

Välittömästi soihtukulkueen ja seppeleenlaskun jälkeen järjestetään Lahden Sinisten oma glögitilaisuus Ristinkirkon alakerrassa. Tilaisuudessa uudet sudenpennut ja seikkailijat sekä seikkailijoiksi tänä syksynä siirtyneet antavat partiolupauksen. Lisäksi tilaisuudessa jaetaan ansiomerkkejä.

Glögitilaisuuteen ovat tervetulleita kaikki Lahden Sinisten jäsenet ja heidän perheensä. Tervetuloa!

Ilmoittaudu tilaisuuteen viim. ma 5.12. aikana: https://kuksa.partio.fi/Kotisivut/tilaisuus_tiedot.aspx?TIAId=53560

Lisätietoja soihtukulkueesta antaa kulkueenjohtaja Hannu Heikkinen, hannu.heikkinen@lahdensiniset.net, 0503409276

Lisätietoja glögitilaisuudesta antaa ohjelmajohtaja Kimi Uosukainen, kimi.uosukainen@lahdensiniset.net, 0409607210

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com