Soihtukulkue 6.12.2021

Lahden alueen partiolaiset kutsuu lahtelaiset lippukunnat juhlistamaan yhdessä itsenäistä Suomea perinteiseen itsenäisyyspäivän soihtukulkueeseen Lahden keskustaan. Partiolaisten itsenäisyyspäivän soihtu- ja kynttiläkulkueilla on monikymmenvuotinen historia ja se on merkittävä osa lahtelaista itsenäisyyspäivän juhlaperinnettä. Vuosittain pitkälti toistasataa eri-ikäistä partiolaista kokoontuukin näyttävään kulkueeseen varsin perinteisin menoin.

Soihtukulkue on partiolaisten näyttävä tapa juhlistaa itsenäisen Suomen syntymäpäivää ja on sanomattakin selvää, että lippukunnilta toivotaan runsasta osanottoa kulkueeseen.

Tervetuloa mukaan!

Kokoontuminen ja järjestäytyminen

Klo 16.00 alkaen Vuorikadun koulun piha (Vuorikatu 13, Lahti)

Kulkue

Lähtee liikkeelle klo 16.30 jakulkee reittiä: Vuorikatu – Aleksanterinkatu – Mariankatu – Kauppatori –Mariankatu – Ristin kirkko
Huomioittehan, että valtakunnallisen sotilasparaatin vuoksi soihtukulkueen reitti voi vielä hieman muuttua.

Seppeleenlasku sankarihaudoilla ja lupauksenanto-, merkkienjako- ja kahvitilaisuuus

Seppeleet lasketaan sankarihaudoille kello 17:00. Partiolippukuntien liput ja soihdunkantajat sekä Suomen lippu ovat mukana seppeleenlasku tilaisuudessa.

Lupauksenanto-, merkkienjako ja kahvitilaisuus

Lippukunta järjestää seppeleenlaskun jälkeen Lahden Sinisille kahvitilaisuuden kaikille jäsenille ja heidän vanhemmilleen Kirkkokatu 5:n alasalissa. Tilaisuus alkaa noin 17:15.

Varustus

Partiopaita ja huivi sekä säänmukainen varustus:
Lupauksenanto- ja merkkienjakotilaisuutta varten on suotavaa pukeutua partiopaitaan ja huiviin.

Partiolainen osaa varmasti pukeutua eli, jos on tuulista ja kylmää kannattaa kulkueen osalta varautua pukeutumalla erityisen lämpimästi. Käsineiden tulisi olla lämpimät ja sen verran huonommat, ettei mahdollinen valopetrolin haju käsineissä marssin jälkeen aiheuta harmia.

Soihdut:
Lippukunta toimittaa lippukunnan marssijoille soihdut, myrskylyhdyt tai vastaavat.

Lisätiedot Lasse Lehtinen, p. 040-774 6090, lasse.lehtinen@lahdensiniset.net

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com