Lahden Siniset osallistuvat Yhteisvastuukeräykseen

Eri syistä johtuva köyhyys koettelee ikäihmisiä Suomessa ja maailmalla. Monet vanhukset elävät taloudellisessa ja sosiaalisessa ahdingossa, jota koronaepidemia on vielä korostanut. Vuoden 2021 Yhteisvastuukeräyksen tuotolla autetaan taloudellisissa vaikeuksissa olevia ikäihmisiä Suomessa ja maailmalla. 

Haluamme Lahden Sinisissä osallistua keräykseen. Nyt koronapandemian aikana on kuitenkin ollut syytä kehittää uusia tapoja yhteisvastuukeräyksen toteuttamiselle. Olisiko partiolaisen ”päivän hyvä työ” sellainen tapa, jolla voisimme osallistua keräykseen?

Ajatuksena, ensisijaisesti, on kunnioittaa vanhaa partioperinnettä päivän hyvästä työstä. Toisena ajatuksena on osallistua yhteisvastuukeräykseen vapaa-ehtoisella maksulla.

Ohjeet yhteisvastuukeräyksen palvelutehtävästä, sen raportoimisesta
ja keräyssumman maksamisesta löydät oheisen linkin takaa: https://www.lahdensiniset.net/wp-content/uploads/2021/03/Yhteisvastuu-2021.pdf

Kiitos jo etukäteen arvokkaasta avustasi.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com