Samoajastartti 13.3.2021 Teamsissä

Lahden Katajaisten ja Lahden Sinisten uuden aloittavan 15-17 -vuotiaiden yhteisen samoajavartion aloitustapahtuma eli Samoajastartti järjestetään lauantaina 13.3.2021 kello 10:00-14:00 poikkeusolojen vuoksi etäkokouksena Teamsissa.

Samoajastartin aikana käydään läpi muun muassa samoajaohjelmaa, tutustutaan uuteen ryhmään, tehdään yhteinen toimintasuunnitelma, keksitään ryhmälle nimi, tutustutaan luotsin tehtäviin ja kuullaan kokemuksia yhteisen samoajavartiomme, Piraattien toiminnasta.

Ilmoittaudu mukaan partion asiointipalvelussa (asiointi.partio.fi) tai oheisen ilmoittautumislinkin kautta:
https://kuksa.partio.fi/Kotisivut/login.aspx?Id=40375

Teams -linkin lähetämme kaikille ilmoittautuneille muutama päivä ennen tapahtumaa Kuksaan merkittyyn sähköpostiosoitteeseen. Ensi viikolla kaikki samoajaikäiset saavat myös normipostia tapaamisen tiimoilta.

Tervetuloa mukaan.

Lahden Katajaiset ja Lahden Siniset ry

Lisätietoja tapaamisesta saat lippukunnanjohtaja Lasse Lehtiseltä, sposti lasse.lehtinen@lahdensiniset.net tai puh. 040-774 6090

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com