Lippukuntaretki 27.-29.3. Kinismajan leirikeskuksessa

Lahden Siniset järjestää jälleen uuden lippukuntaretken. Tällä kertaa retki sijoittuu Kinismajan leirikeskukselle Asikkalaan. Luvassa on hauskaa tekemistä ja mukavia partiohetkiä, kuten aina retkillä. Retkelle lähdetään kololta perjantaina 27.3. klo 18:00, mutta sudenpennut saapuvat paikalle vasta lauantaina. Retkeltä lähdetään pois sunnuntaina klo 14:00. Retkelle siirrytään ja sieltä poistutaan vanhempien kyydeillä, joten muistathan kertoa ilmoittautumisen yhteydessä mahdollisuuksistanne osallistua kuljetuksiin.

Vaikka et olisikaan partiolainen, voit silti osallisuta retkelle ja tulla tutustumaan toimintaamme. Tervetulleita ovat kaikki, joilla on kiinnostusta tulla mukaan (vanhemmat, kaverit, serkku jne.). Tällä kertaa tarvitsemme erityisesti teitä vanhempia mukaan keittiön puolelle mahdollistamaan ruokailut noin 60 hengelle.

Retkikirjeen voit löytää nettisivuiltamme Tiedostot-sivulta. Siinä on varustelista sekä tärkeitä aikatauluja, jotka ovat hyvä tietää. Jos kysyttävää ilmenee, voit ottaa yhteyttä retken johtajaan: Lasse Lehtinen, puh. 040-774 6090 tai sposti lasse.lehtinen(ät)lahdensiniset.net