Ilves19 leirilippukunta uutisia

Tervehdys Ilves19 -leirilippukunta Laksusta

Laksu” on Riihimäen Erätyttöjen, Riihimäen Eräpoikien, Lahden Katajaisten ja Lahden Sinisten yhteinen leirilippukunta Hämeen Partiopiirin Ilves19 -piirileirillä, johon majoittuu leirin aikana hieman yli 100 eri-ikäistä partiolaista ja vapaaehtoista vanhempaa. Lippukunnan nimi tulee Lahden ja Riihimäen eli ”Riksun” nimistä tästä siis Laksu.

Sudenpentujen poistuminen leiriltä

Sudenpennut poistuvat leiriltä joko omien vieraidensa mukana henkilöautolla tai yhteiskuljetuksella. Jos sudenpentu poistuu vierailijoidensa kanssa yhteiskuljetuksella, myös hänelle tulee ostaa lippu yhteiskuljetukseen etukäteen osoitteesta: http://www.ilves19.fi/vierailupaiva/
Lisätietoja vierailupäivästä antaa partiopiirin toimistolla Elina Kamppari, elina.kamppari2@partio.fi, p. 044-2700 609.

Varustelistatäydennyksiä

Henkilökohtaiset varustelistat on toimitettu osallistujille leirikirjeen yhteydessä, mutta toivomme että varaatte mukaanne vielä muutamia ikäkausikohtaisia ohjelmassa tarvittavia varusteita:

  • sudenpennut: 1,5l tyhjä muovipullo, askertelusakset (muista nimikoida sakset)
  • seikkailijat: askartelusakset (muista nimikoida sakset)

Lisäksi (seikkailijat ja sitä vanhemmat):
Sunnuntaina 28.7. järjestetään pitkän leirin osallistujille karnevaaliaiheiset ”Keskiäiset”. Karnevaalitunnelmaan voit halutessasi valmistautua ottamalla mukaan karnevaaliteemaisia asusteita. Tämä ei kuitenkaan ole pakollista.

Yhteydenpito leiriä ennen ja leirin aikana

Yhteydenpitoa helpottamaan on leirilippukunnassamme toimiville aikuisille akeloille (sudenpentujohtajat) ja sammoille (seikkailijajohtajat) luotu omat whatsapp-ryhmänsä, joiden välityksellä yhteydenpito leirilippukunnan sisällä onnistuu helposti ennen leiriä ja leirin aikana. Ethän siis ihmettele, jos saat uudesta numerosta Ilves-aiheisia viestejä.

Lisätietoa whatsapp-ryhmistä saat tarvittaessa Tanja Sallaniemeltä, p. 0400-675 564Leirilippukunnan Facebook-ryhmän löydät puolestaan osoitteesta: https://www.facebook.com/groups/2322091668079605. Päivitämme Facebook-ryhmään muun muassa kuvia leiripäivien ajalta.

Lisätietoa Ilves 19 -piirileiristä saat lisäksi lippukuntamme Ilves asiamieheltä Harri Halmejärveltä, sposti harri.halmejarvi@partio.fi, puh. 0400-873 627.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com