Lähde partioparaatiin 5.5. Tampereelle

Paraatiretkipäivä Reissu nähdään taas kaikessa loistossaan Tampereella sunnuntaina 5.5.2019 ja Lahden Siniset ovat myös menossa mukana.. Päivä alkaa paraatijuhlalla Tampereen Keskustorilla ja jatkuu perinteisellä paraatilla Keskustorilta Särkänniemeen.

Maakunnallinen partioparaati järjestettiin ensimmäinen kerran jo vuonna 1928, eikä se ole sen jälkeen jäänyt järjestämättä kuin muutaman kerran. Pärisevät rummut ja iloiset partiohuudot kaikuvat kortteleissa, kun noin parituhatta hämäläistä partiolaista kokoontuu yhteen.

Iltapäivän voi viettää joko Särkänniemen laitteissa huvitellen tai Superparkissa pomppien. Älä unohda vaihtaa kuulumisia vanhojen tuttujen kanssa tai tutustua uusiin ihmisiin huvilaitteiden jonoissa.

Ilmoittautuminen:

Ilmoittautuminen tapahtuu 13.4.2019 mennessä Kuksan kautta osoitteessa:https://kuksa.partio.fi/Kotisivut/login.aspx?Id=27057.
Ilmoittautumisen yhteydessä tilataan myös rannekkeet Särkänniemeen ja/tai Superparkkiin). Ilmoittautumisen yhteydessä peritään lisäksi 12,50€:n maksu yhteiskuljetuksista.

Paraatipäivän rannekkeet

  • * Särkänniemi-ranneke paraatipäiväksi, yli 120cm 26 EUR, sis. sisäänpääsy kaikkiin avoinna oleviin kohteisiin* ja sallittuihin huvilaitteisiin.
  • * Särkänniemi-ranneke paraatipäiväksi, alle 120cm 21 EUR, sis. sisäänpääsy kaikkiin avoinna oleviin kohteisiin* ja sallittuihin huvilaitteisiin.

Päivälippu on voimassa koko päivän. Rannekkeella voi poistua puistosta ja palata takaisin niin usein kuin haluat.

Lisätietoja

Lisätietoja paraatista saat lippukunnanjohtaja Lasse Lehtiseltä, gsm 040-774 6090 tai sposti lasse.lehtinen@lahdensiniset.net.
Lisätietoa paraatista löydät osoitteesta: https://hp.partio.fi/nyt/reissu/

Paraatipäivän tapahtumakirjeen voit ladata Tiedostot -kansiosta.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com