Purjehtivien leirien leirikirjeet lähetetään 2.7.

Lahden Sinisten kesän elämyksellisimmät tapahtumat, Purjehtivat leirit, ovat aivan oven takana ja tulevan viikon aikana venettä valmistellaankin jo kovasti Suomenlahdelle siirtoa silmällä pitäen leirejä varten.

Purjehtivien leirien leirikirjeet postitetaan kaikille osallistujille ja heidän huoltajilleen sähköpostilla 2.7., mutta jos sähköposti ei sinua syystä tai toisesta tavoitta, voit käydä lataamassa ne itsellesi jo nyt myös nettisivujemme Tiedostot -sivujen Retkikirjeet-kansiosta.

Päivitämme seikkailijoiden ja tarpojien leirien tarkemmat reitit nettisivuillemme, josta löydät myös lisätietoa leireistä.

Leiriä koskevissa asioissa voit ottaa yhteyttä suoraan leirien johtajiin; Petri Juvoseen tai Lasse Lehtiseen, joiden yhteystiedot löydät nettisivuiltamme Yhteystiedoista.

Seikkailu odottaa oven takana 🙂