Etsimme ikäkausiryhmille johtajia

Hei juuri Sinä!

Nyt olisi huippupesti tarjolle loistavalle tyypille, jonka sydän sykkii sudenpentu- tai seikkailijatoiminnalle.
Toimintaryhmiemme lisääntyessä etsimme nimittäin uusille ikäkausiryhmille nohevia aikuisia johtajia syksyllä aloittavalle seikkailijajoukkueelle ja sudenpentulaumalle. Oletko se sinä tai tiedätkö jonkun hyvän tyypin; tuttavan, naapurin, sukulaisen tai työkaverin, joka sopisi tehtävään?

Ikäkausiryhmän johtajan tehtävänä on huolehtia sudenpentulauman (7-9 v.) tai seikkailijajoukkueen (10-12 v.) kokousten ja retkien suunnittelusta, siten että ohjelma on niin sisällöltään kuin puitteiltaan pelkkää rautaa. Saat myös rekrytoida itsellesi parhaimman mahdollisen apujoukon tehtävää helpottamaan.

Johtamasi ryhmän jokainen osallistuja on partiointoa täynnä kuin vissypullo ja saa uutta osaamista, draivia sekä paljon uusia kavereita. Sinä yhdessä muiden johtajien kanssa olet saanut tämän aikaan.

Me lippukunnassa varmistamme, että sinulla on parhaat edellytykset pestin hoitoon; ohjelmajohtajamme, kuin myös muun organisaatiomme tuki on takanasi ja koulutamme sekä perehdytämme sinut tehtävääsi. Osaamisesta ei siis tarvitse olla huolissaan.

  • Pestin kesto: 2 vuotta tai sopimuksen mukaan
  • Pesti alkaa: elokuu 2018
  • Pestissä tarvittavat taidot ja kokemus: laumanjohtajan eli akelan tai seikkailijajohtajan eli sammon tehtävän onnistumisen kannalta oleellista on halu tehdä asiat vähän siistimmin ja jännemmin. Lisäksi pestissä tarvitaan kykyä toteuttaa hassuimmatkin ideat rennolla ja innostavalla otteella, ilon kautta ja hyvällä sykkeellä.
  • Pestissä pääsee oppimaan: Saat pestissä erityisesti johtamis- ja projektiosaamista sekä tiimi ja yhteistyötaitoja ja kaiken ohessa oppia yhdistystoiminnan kiemuroista.
  • Pestissä pääsee harjoittelemaan seuraavia taitoja: ryhmänjohtajana saat kokonaisvaltaista johtamisosaamista sekä valmiuksia eri-ikäisten lasten ja nuorten sekä aikuisten kohtaamiseen ja johtamiseen.

Lahden Sinisten erikoisuus on meripartiotoiminta ja tarjoamme kaikille vapaaehtoisille myös meripartio- ja purjehduskoulutusta lippukuntamme koulutusaluksella s/y Baltic Maidilla.

Kiinnostuitko? Jos niin..

Lisätietoja partiosta ja ikäkausista saat osoitteesta: www.partio-ohjelma.fi

 

Sekä muota lisätietoja:
lippukunnanjohtaja Lasse Lehtinen, sposti lasse.lehtinen(at)lahdensiniset.net tai puh. 040-774 6090.