Syyskokous valitsi uusia vastuunkantajia – lpkj puuttuu

Lahden Sinisten syyskokouksen aluksi kuultiin Hämeen Partiopiirin ohjelma- ja lippukuntavalmentajien esitys uudesta kolmikantajohtajuudesta, kun Harri Halmejärvi ja Maija Ilmonen kertoivat uudesta työnjaosta ja toivat piirin tervehdyksen kokoukseen.

Lippukunnan hallitukseen vuodelle 2018 valittiin pestijohtajaksi Lasse Lehtinen, ohjelmajohtajaksi Petri Juvonen, meripartiotoiminnasta vastaavaksi kippariksi Esa Ihatsu, taloudenhoitajaksi Antti Nippala ja jäseneksi Eetu Kotilainen.

Kokousta keskustelutti erityisesti lippukunnanjohtajan pesti, joka jäi vielä täyttämättä. Tätä varten hallitus kutsuu koolle ylimääräisen kokouksen vuoden alussa.

Lippukunnan johtajan apulaisena jatkaa Harri Puolanne.

Eli nyt siis haemme lippukunnanjohtajaa vuodelle 2018.

Oletko se sinä?

Yhteydenotot näiltä osin lippukunnan hallitukselle tai suoraan lippukunnanjohtaja Jaakko Nippalalle.