Partiolaisten adventtikalenterit

Adventtikalenteri
Partiolaiset toivat maahamme adventtikalenteriperinteen jo seitsemän vuosikymmentä sitten. Tänäkin päivänä adventtikalenteri on partiolaisten merkittäviin varainhankintakampanja. Kalentereja myyvät sekä pienet että isot partiolaiset lokakuun puolivälistä marraskuun loppuun.

Erityisen adventtikalenterista tekee se, että ensimmäinen kalenterinluukku avataan aina ensimmäisenä adventtina. Jos ensimmäinen adventti on marraskuun puolella, ensimmäinen kalenterinluukku avataan jo silloin. Kalenterin kääntöpuolella on joka vuosi jouluun liittyvä tarina tai tietoa partiotoiminnasta.

Kalenterin hinta on 10 euroa. Suurin osa myyntituotosta jää lippukuntamme toiminnan tukemiseen. Käytämmekin adventtikalenterien myynnistä saatuja tuloja muun muassa partiovarusteiden hankkimiseen, leirimaksuihin ja -matkoihin tai kokoontumispaikan kunnostamiseen. Ostamalla partiolaisten adventtikalenterin voi tukea suoraan suomalaista nuorisoa!

Lue lisää adventtikalenterista osoitteessa www.adventtikalenteri.fi

Kuinka voin tukea Sinisten toimintaa kalenteriostoilla?

Olitpa sitten yritys, perheellinen tai yksineläjä, adventtikalenteri on hauska ja aatteellinen tapa lämmittää liikekumppaniesi tai tuttaviesi joulunodotusta. Kalentereita voi tilata ja ostaa niin isoja kuin pieniäkin määriä Lahden Sinisten kalenteriasiamieheltä.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com