Partion ystävät

Jokaisella lapsella on oikeus ystävyyteen, yhteisöön ja harrastukseen, jossa on mahdollista kehittyä omaan tahtiin ilman suorituspaineita. Hyvä harrastus on paras keino torjua yksinäisyyttä. Oletko valmis auttamaan? Ryhdy Partion Ystäväksi!

Partion Ystävät on partion valtakunnallinen varainhankintakonsepti, jolla tavoitellaan sitoutuneita vuosilahjoittajia partiotyön tukijoiksi. Pääkohderyhmänä ovat entiset partiolaiset ja muut partiolle läheiset henkilöt.

Minimilahjoitus on vähintään 40 euroa vuodessa, joka jaetaan tasan paikallisen partiopiirin (Hämeen partiopiiri) ja Suomen Partiolaisten kesken. Tämän lisäksi voit antaa vapaaehtoisen lisäsumman lippukunnallemme, joka ohjataan lyhentämättömänä lippukunnan toimintaan. Partion Ystävänä saat lahjoituksen tehtyäsi tunnuksen ja tietoa partion ajankohtaisista asioista.

Kuinka ryhtyä Partion Ystäväksi?

Lahjoittajaksi voit ryhtyä partionystavaksi.partio.fi-nettisivujen kautta tai paperilomakkeella. Kiitokseksi tekemästäsi lahjoituksesta saat Partion Ystävät -pinssin ja ajankohtaista tietoa partion tapahtumista sähköpostitse muutaman kerran vuodessa.

Varainhankinnasta vastaa Suomen Partiolaiset.

 

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com